Mistä tiedän, auttaako Prostatop minun vaivaani?

Meidän sisäisen tilaston mukaan 70 % ihmisistä hyötyy Prostatopin vaikuttavista aineista, koska he tulevat takaisin ja ostavat uudelleen. Lääkkeet tai luontaistuotteet eivät kumpikaan voi taata 100 % tulosta.

Mieti siis seuraavaa ja kysy itseltäsi: ”Onko terveyteni pysynyt samana viimeisten viiden vuoden aikana?” Jos vastaus on ei, on aika toimia. Jokainen mies voi ylläpitää omaa terveyttään ja seksuaalisuuttaan niin halutessaan.

Kuinka usein Prostatopia pitää ottaa?

Prostatopia voidaan ottaa joko kolme kapselia kerrallaan kerran päivässä tai yksi kapseli kerrallaan kolmesti päivässä. Kapselit otetaan ruokailun yhteydessä tai sen jälkeen nesteen kera. Prostatop-pakkaus sisältää 60 kapselia. Suositeltu päiväannos on 2–4 kapselia, joten yksi pakkaus kestää noin kuukauden.

Prostatopia voi ottaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Toiset ottavat kapselit aamuisin, toiset taas iltaisin. Heti kun tuote alkaa tehota, voi annoksen vähentää 1–2 kapselin päivittäiseen ylläpitoannokseen.

Kuinka monta kapselia yhdessä Prostatop-pakkauksessa on?

Pakkaus sisältää 60 kapselia.

Onko Prostatopilla haittavaikutuksia?

Jos käytät tuotetta ohjeen mukaisesti, se ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia. Prostatopin ainesosat ovat kliinisesti tutkittuja ja 100 % luonnollisia. Ne valmistetaan tehtaalla, jossa noudatetaan GMP- (Good Manufacturing Practice) ja ISO-standardeja.

Vaikuttavien aineiden antioksidatiivisen vaikutuksen johdosta Prostatop-kapselit otetaan ruokailun yhteydessä nesteen kera. Tyhjään vatsaan nautittuna Prostatop saattaa aiheuttaa pahoinvointia. Jos saat haittavaikutuksia Prostatop-kapseleista, ilmoitathan niistä meille sähköpostitse tai puhelimitse. Jos sivuvaikutuksia esiintyy säännöllisen käytön alkuvaiheessa, voi päiväannoksen vähentää kolmasosaan suosituksesta tottumisen ajaksi.

Voiko Prostatopia käyttää lääkkeiden kanssa?

Vaikka Prostatop on 100 % luonnollinen tuote, suosittelemme keskustelemaan kuurin käytön aloittamisesta lääkärin kanssa, jos käytät reseptilääkkeitä.

Kversetiini voi alentaa antibioottien (siprofloksasiini) tehoa, joten Prostatopin käyttöä ei suositella antibioottikuurin aikana.

Kuinka nopeasti Prostatop tehoaa?

Toiset miehet huomaavat helpotuksen olossaan jo muutaman käyttöpäivän jälkeen, toisilla vaikutuksen tuntuminen saattaa kestää muutaman viikon. Useiden tutkimusten mukaan parhaat tulokset saavutetaan muutaman kuukauden käytön jälkeen. Suosittelemme Prostatopin käytön jatkamista myös vaivan helpotettua pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi ja vastustuskyvyn ylläpitämiseksi.

Onko Prostatop täysin luonnollinen tuote?

Kyllä, Prostatop sisältää vain luonnollisia aineita, nautaperäisestä liivatteesta valmistetuista kapseleista lähtien.

Olen diabeetikko. Voinko käyttää Prostatop-kapseleita?

Kyllä, diabeetikot voivat käyttää Prostatopia.

Voinko käyttää Prostatop-kapseleita Ciprofloxacinin tai muiden antibioottien kanssa?

Prostatop sisältää kversetiinia, joka voi alentaa antibioottien tehoa. Tämän vuoksi emme suosittele Prostatopin käyttöä antibioottikuurin aikana. Prostatopin käyttöä voi kuitenkin jatkaa turvallisesti antibioottikuurin päätyttyä.

Onko Prostatop tehokas apu erektio-ongelmiin tai alhaisen libidoon?

Prostatop on kehitetty eturauhasen terveyden ylläpitämiseksi sekä eturauhasen kiputilan tai tulehduksen lievittämiseksi. Prostatopin vaikuttavat aineet ylläpitävät libidoa sekä vähentävät kipua ja stressiä, ja siten parantavat seksuaalista elämää.

Minulla ei ole eturauhasen vaivoja. Onko Prostatopin käyttämisestä silti hyötyä?

Monien miesten eturauhanen ei ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, vaikka se ei suoranaisesti vaivaisikaan. Tämä vaikuttaa arkeen, seksuaalisuuteen ja yleiskuntoon. Ongelmana onkin se, että miehet eivät yleensä huolehdi eturauhasensa terveydestä ennaltaehkäisevästi, vaan toimivat vasta, kun eturauhanen alkaa vaivata. Prostatopia voi kuitenkin käyttää joka päivä ennaltaehkäisevästi ylläpitämään eturauhasen normaalia toimintaa, tukemaan elimistön puolustusjärjestelmää ja vahvistamaan libidoa. Prostatop sisältää tutkitusti tehokkaan määrän antioksidatiivisia aineita, joilla on myös muita positiivisia vaikutuksia. Prostatop sisältää tarvittavan päiväannoksen vaikuttavia aineita, ja sitä voi käyttää ravintolisänä.

En ole käynyt urologin tai yleislääkärin vastaanotolla. Voinko silti käyttää Prostotopia?

Jos et ole aiemmin ollut urologin tutkimuksessa tai hoidossa, suosittelemme konsultoimaan urologia ennen Prostatopin käytön aloittamista. Lääkäri tekee tutkimuksen, antaa diagnoosin ja määrää hoidon tarvittaessa.

Prostatop-kuuria ei suositella kokeiltavaksi pelkkien oireiden perusteella ilman lääkärin tutkimusta. Prostatop saattaa lievittää myös esimerkiksi eturauhassyövän oireita, jolloin sairaus saattaa jäädä diagnosoimatta.

Mitä muita lisäravinteita voisin käyttää Prostatopin lisäksi?

Hyvä yhdistelmä Prostatopin kanssa olisi omega-3, sinkki, vihreä tee ja C-vitamiini.

Millä muilla keinoilla voisin parantaa eturauhasen terveyttä?

Urologin näkökulmasta eturauhasen terveys on erittäin monitahoinen asia. Eturauhasen terveyden ylläpitäminen vaatii terveellisiä elämäntapoja, riittävän määrän liikuntaa, säännöllistä seksiä ja hyviä ruokailutottumuksia. On ehdottoman suositeltavaa lopettaa tupakointi, välttää runsasta alkoholin käyttöä sekä karttaa passiivista elämäntapaa ja pitkäkestoista istumista.

Onko Prostatop 100% suomalainen tuote?

Prostatop on kehitetty Suomessa lääkäriksi opiskelleen urologin ideasta ja valvonnassa. Kaikki ohjeistukset perustuvat eurooppalaisiin hoitosuosituksiin (EAU Guidelines), joita käytetään hoitosuosituksena myös Suomessa. Tuote valmistetaan Kiinassa tehtaalla, jossa noudatetaan GMP-, FDA- ja ISO-standardeja. Tuote on tarkistettu Suomen, ja Viron tullissa ja se on täysin turvallinen.

Kuinka pitkään Prostatopin toimitus kestää?

Varastomme sijaitsevat Suomessa ja Virossa. Paketti lähtee varastolta yleensä 1–2 päivän kuluessa tilauksesta ja on postin kuljetettavana 5–7 arkipäivää.

Miksi en löydä paketin seurantanumeroa?

Jos pakettia ei löydy Postin järjestelmästä, voit seurata toimitusta kansainvälisessä seurantapalvelussa osoitteessa https://www.track-trace.com/post.

FEBU urologi dr Roman Rusman Terveystalossa