Mistä tiedän, auttaako Prostatop minun vaivaani?

Tutkimusten mukaan 70 % ihmisistä hyötyy Prostatopin vaikuttavista aineista. Lääkkeet tai luontaistuotteet eivät kumpikaan voi taata 100 % tulosta.

Suurimmalla osalla yli 40-vuotiaista miehistä on ollut eturauhasvaivoja ainakin kerran elämässään. Alle 40-vuotiailla miehilläkin saattaa jo ilmetä normaalia elämää häiritseviä eturauhasvaivoja, muun muassa eturauhasen pitkäaikaista tulehdusta, eturauhasen suurentumista (hyvänlaatuista liikakasvua) sekä eturauhasen ja virtsaputken kipua. Miehet eivät yleensä huolehdi eturauhasensa terveydestä ennen kuin alkavat kärsiä eturauhasvaivoista.

Mieti siis seuraavaa ja kysy itseltäsi: ”Onko terveyteni pysynyt samana viimeisten viiden vuoden aikana?” Jos vastaus on ei, on aika toimia. Jokainen mies voi ylläpitää omaa terveyttään ja seksuaalisuuttaan niin halutessaan.

Kuinka usein Prostatopia pitää ottaa?

Prostatopia voidaan ottaa joko kolme kapselia kerrallaan kerran päivässä tai yksi kapseli kerrallaan kolmesti päivässä. Kapselit otetaan ruokailun yhteydessä tai sen jälkeen nesteen kera. Prostatop-pakkaus sisältää 60 kapselia. Suositeltu päiväannos on 2–4 kapselia, joten yksi pakkaus kestää noin kuukauden.

Prostatopia voi ottaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Toiset ottavat kapselit aamuisin, toiset taas iltaisin. Heti kun tuote alkaa tehota, voi annoksen vähentää 1–2 kapselin päivittäiseen ylläpitoannokseen.

Kuinka monta kapselia yhdessä Prostatop-pakkauksessa on?

Pakkaus sisältää 60 kapselia.

Onko Prostatopilla haittavaikutuksia?

Jos käytät tuotetta ohjeen mukaisesti, se ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia. Prostatopin ainesosat ovat kliinisesti tutkittuja ja 100 % luonnollisia. Ne valmistetaan tehtaalla, jossa noudatetaan GMP- (Good Manufacturing Practice) ja ISO-standardeja.

Vaikuttavien aineiden antioksidatiivisen vaikutuksen johdosta Prostatop-kapselit otetaan ruokailun yhteydessä nesteen kera. Tyhjään vatsaan nautittuna Prostatop saattaa aiheuttaa pahoinvointia. Jos saat haittavaikutuksia Prostatop-kapseleista, ilmoitathan niistä meille sähköpostitse tai puhelimitse. Jos sivuvaikutuksia esiintyy säännöllisen käytön alkuvaiheessa, voi päiväannoksen vähentää kolmasosaan suosituksesta tottumisen ajaksi.

Voiko Prostatopia käyttää lääkkeiden kanssa?

Vaikka Prostatop on 100 % luonnollinen tuote, suosittelemme keskustelemaan kuurin käytön aloittamisesta lääkärin kanssa, jos käytät reseptilääkkeitä.

Kversetiini voi alentaa antibioottien (siprofloksasiini) tehoa, joten Prostatopin käyttöä ei suositella antibioottikuurin aikana.

Kuinka nopeasti Prostatop tehoaa?

Toiset miehet huomaavat helpotuksen olossaan jo muutaman käyttöpäivän jälkeen, toisilla vaikutuksen tuntuminen saattaa kestää muutaman viikon. Useiden tutkimusten mukaan parhaat tulokset saavutetaan muutaman kuukauden käytön jälkeen. Suosittelemme Prostatopin käytön jatkamista myös vaivan helpotettua pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi ja vastustuskyvyn ylläpitämiseksi.

Miten Prostatop eroaa muista vastaavista ravintolisistä?

Prostatop on kehitetty viimeisten eturauhasen terveyden parantamista ja ylläpitämistä koskevien tieteellisten tutkimusten mukaisesti. Suhtaudumme eturauhasen terveyteen vakavasti.

Prostatopin päiväannos sisältää 1500 mg vaikuttavia aineita. Prostatop on ainoa tuote markkinoilla, joka sisältää tutkitusti tehokkaan määrän vaikuttavia aineita. Kokeile vaikka itse.

Meidän lähestymistapamme on yksinkertainen: jos ainetta ei ole tutkittu kliinisesti tai testattu tieteellisesti, emme käytä sitä tuotteiden valmistuksessa.

Onko Prostatop täysin luonnollinen tuote?

Kyllä, Prostatop sisältää vain luonnollisia aineita, nautaperäisestä liivatteesta valmistetuista kapseleista lähtien.

Olen diabeetikko. Voinko käyttää Prostatop-kapseleita?

Kyllä, diabeetikot voivat käyttää Prostatopia.

Voinko käyttää Prostatop-kapseleita Ciprofloxacinin tai muiden antibioottien kanssa?

Prostatop sisältää kversetiinia, joka voi alentaa antibioottien tehoa. Tämän vuoksi emme suosittele Prostatopin käyttöä antibioottikuurin aikana. Prostatopin käyttöä voi kuitenkin jatkaa turvallisesti antibioottikuurin päätyttyä.

Onko Prostatop tehokas apu erektio-ongelmiin tai alhaisen libidoon?

Prostatop on kehitetty eturauhasen terveyden ylläpitämiseksi sekä eturauhasen kiputilan tai tulehduksen lievittämiseksi. Prostatopin vaikuttavat aineet ylläpitävät libidoa sekä vähentävät kipua ja stressiä, ja siten parantavat seksuaalista elämää.

Minulla ei ole eturauhasen vaivoja. Onko Prostatopin käyttämisestä silti hyötyä?

Monien miesten eturauhanen ei ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, vaikka se ei suoranaisesti vaivaisikaan. Tämä vaikuttaa arkeen, seksuaalisuuteen ja yleiskuntoon. Ongelmana onkin se, että miehet eivät yleensä huolehdi eturauhasensa terveydestä ennaltaehkäisevästi, vaan toimivat vasta, kun eturauhanen alkaa vaivata. Prostatopia voi kuitenkin käyttää joka päivä ennaltaehkäisevästi ylläpitämään eturauhasen normaalia toimintaa, tukemaan elimistön puolustusjärjestelmää ja vahvistamaan libidoa. Prostatop sisältää tutkitusti tehokkaan määrän antioksidatiivisia aineita, joilla on myös muita positiivisia vaikutuksia. Prostatop sisältää tarvittavan päiväannoksen vaikuttavia aineita, ja sitä voi käyttää ravintolisänä.

En ole käynyt urologin tai yleislääkärin vastaanotolla. Voinko silti käyttää Prostotopia?

Jos et ole aiemmin ollut urologin tutkimuksessa tai hoidossa, suosittelemme konsultoimaan urologia ennen Prostatopin käytön aloittamista. Lääkäri tekee tutkimuksen, antaa diagnoosin ja määrää hoidon tarvittaessa.

Prostatop-kuuria ei suositella kokeiltavaksi pelkkien oireiden perusteella ilman lääkärin tutkimusta. Prostatop saattaa lievittää myös esimerkiksi eturauhassyövän oireita, jolloin sairaus saattaa jäädä diagnosoimatta.

Minulla on pitkäaikainen eturauhastulehdus. Auttaako Prostatop siihen?

Pitkäaikainen eturauhastulehdus on krooninen tauti. Prostatop lievittää myös eturauhasen tulehdusoireita, sillä sen luonnolliset ainesosat vähentävät tulehdusreaktiota ja rauhoittavat eturauhasen kudoksia. Jos urologi on tutkinut sinut ja oireet jatkuvat lääkkeistä huolimatta, on hyvä ajatus kokeilla Prostatopia. Niin luontaistuotteet kuin lääkkeetkään eivät voi taata 100 % tulosta.

Mitä muita lisäravinteita voisin käyttää Prostatopin lisäksi?

Hyvä yhdistelmä Prostatopin kanssa olisi omega-3, sinkki, vihreä tee ja C-vitamiini.

Millä muilla keinoilla voisin parantaa eturauhasen terveyttä?

Urologin näkökulmasta eturauhasen terveys on erittäin monitahoinen asia. Eturauhasen terveyden ylläpitäminen vaatii terveellisiä elämäntapoja, riittävän määrän liikuntaa, säännöllistä seksiä ja hyviä ruokailutottumuksia. On ehdottoman suositeltavaa lopettaa tupakointi, välttää runsasta alkoholin käyttöä sekä karttaa passiivista elämäntapaa ja pitkäkestoista istumista.

Kuka on kehittänyt Prostatopin?

Roman RusmanProstatopin kehittäjä on RusmanPharm Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Roman Rusman. Toimin lääkärinä ja urologina Suomessa ja Virossa kymmenen vuoden kliinisellä kokemuksella. Valmistuin lääkäriksi Tampereen yliopistosta ja erikoistuin urologiaan Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Olen suorittanut myös Euroopan urologiyhdistyksen Fellow of European Board of Urology (FEBU) – tutkinnon. Toimin aiemmin urologina Satakunnan keskussairaalassa, ja nyt olen urologian ylilääkäri Itä-Virumaan keskussairaalassa Virossa.

Miksi Prostatop on kehitetty?

Urologina olen hoitanut paljon potilaita, jotka kärsivät pitkäaikaisesta eturauhastulehduksesta ja muista miesten virtsavaivoista. Eturauhastulehduksen hoitaminen on usein haastavaa, koska se on monimutkainen sairaus, jonka syyt eivät ole täysin selvät. Merkittävä osa potilaista ei saa apua vaivaansa elämäntapamuutoksista ja lääkkeistä huolimatta. Lisäksi tyypilliset eturauhastulehduksen lääkkeet, kuten alfasalpaajat (mm. tamsulosiini), voivat aiheuttaa epämiellyttäviä sivuvaikutuksia: siemensyöksyn puuttumista, matalaa verenpainetta, väsymystä ja pyörtymistä.

Tutkittuani eurooppalaisia urologisia hoitosuosituksia ja tehtyäni yhteistyötä muiden urologien kanssa tulin siihen tulokseen, että ongelmaan täytyy keksiä ratkaisu. Näin syntyi idea yhdistää koululääketiedettä ja luonnon voimaa: lopputuloksena on Prostatop. Kuulisin mielelläni, miten Prostatop on toiminut sinulla – kerro siis kokemuksistasi kokeilun jälkeen.

Käytätkö Prostatopia itse?

Kyllä, käytän itsekin Prostatopia.

Onko Prostatop 100% suomalainen tuote?

Prostatop on kehitetty Suomessa lääkäriksi opiskelleen urologin ideasta ja valvonnassa. Kaikki ohjeistukset perustuvat eurooppalaisiin hoitosuosituksiin (EAU Guidelines), joita käytetään hoitosuosituksena myös Suomessa. Tuote valmistetaan Kiinassa tehtaalla, jossa noudatetaan GMP-, FDA- ja ISO-standardeja. Tuote on tarkistettu Suomen, ja Viron tullissa ja se on täysin turvallinen.

Kuinka pitkään Prostatopin toimitus kestää?

Varastomme sijaitsevat Suomessa ja Virossa. Paketti lähtee varastolta yleensä 1–2 päivän kuluessa tilauksesta ja on postin kuljetettavana 5–7 arkipäivää.

Miksi en löydä paketin seurantanumeroa?

Jos pakettia ei löydy Postin järjestelmästä, voit seurata toimitusta kansainvälisessä seurantapalvelussa osoitteessa https://www.track-trace.com/post.

FEBU urologi dr Roman Rusman Terveystalossa