Toimitusehdot
Tilausvahvistus
Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle nopeasti sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksen kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden:
Puhelimitse: 0406563036 ma-pe 9-18
tai ”Ota meihin yhteyttä” -välilehdellä olevalla lomakkeella.

Toimitus
Varastotilat sijaitsevat Virossa (koska näin on edullisempi). Paketti lähtee varastolta yleensä 1–2 päivän kuluessa tilauksesta.
Käytämme tavallista postia: Viro – Omniva, Suomi – Posti.
Normaalisti pakettisi on perillä Suomessa tai Virossa 3-5 päivässä. Muualla EU:ssa 8-10päivässä.
Toimitamme tuotteita Suomeen, kaikkiin EU-maihin, Norjaan, Sveitsiin sekä moneen muuhun maahan EU:n ulkopuolella. Importtiverot ovat ostajan vastuulla.
Ilmoitamme tilauksen lähtemisestä varastoltamme sähköpostitse. Paketti noudetaan postista.

Toimituskulut
Asiakas saa tilauksen toimituskuluitta tilauksen arvon ylittäessä 59 euroa. Alle 59 euron tilauksiin lisätään viiden (5) euron + alv toimituskulut.

Noutamatta jätetty paketti
Jos asiakas ei nouda pakettia, on RusmanPharmilla oikeus veloittaa asiakkaalta 25 euroa työ- ja toimituskuluja. Huomioi, että peruutusoikeus ja ilmainen palautus eivät koske noutamatta jätettyjä paketteja.