Tuotteiden lähetys

Tuotteet lähetetään antamaasi osoitteeseen valitsemallasi tavalla. Saat sähköpostivahvistuksen heti, kun tilauksesi on lähetetty, ja voit seurata lähetyksen etenemistä tilausvahvistuksen avulla.

Käyttämättömien tuotteiden palautus ja tyytyväisyystakuu

Voit palauttaa kaikki avaamattomat tuotteet.

Tyytyväisyystakuumme tarkoittaa, että saat rahasi takaisin, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen. Palautamme rahasi, kun palautuksesi saapuu toimistollemme viimeistään 90 päivän kuluttua ostopäivästä. Palautamme rahasi pankkitilillesi 10 päivän kuluessa palautuksen saapumisesta.

Emme hyvitä avatun tai osittain käytetyn tuotteen hintaa. Kaikista avattujen tai osittain käytettyjen tuotteiden palautuksista sekä käsittelyssä olevien tilausten peruutuksista veloitetaan 5 euron korvaus.

Palautuksen tekeminen

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelijamme antavat tarkat palautusohjeet.

TÄRKEÄÄ:

Liitä palautukseen alkuperäinen lähetyslista, jossa on tilausnumero, tilaajan osoite ja puhelinnumero. Jos mahdollista, käytä alkuperäistä pakkausta, josta on poistettu saajan osoite.

Teippaa paketti kiinni. Muista merkitä pakkaukseen yrityksemme osoite selkeästi.

Lähetä paketti postilähetyksenä. Säilytä lähetyskuitti siihen asti, että olemme palauttaneet rahat tilillesi. Emme vastaa palautustuotteiden häviämisestä.

Rahat palautetaan vain sille tilille, mistä ne on ostoksen yhteydessä veloitettu. Palautustuotteiden käsittely kestää noin 2–3 viikkoa siitä, kun jätät palautuksen kuljetettavaksi.

Hyvitämme palautettujen tuotteista täyden arvonlisäverollisen hinnan (ilman toimituskuluja).  Kukin tuote voidaan hyvittää vain kerran. Jos olet jo saanut rahat takaisin tuotteesta, et voi pyytää samasta tuotteesta uutta hyvitystä.

Jos palautat automaattisen toimitusohjelman tuotteita, huomaa, että tilaus tulee palauttaa kokonaisuudessaan. Jos haluat hyvityksen jo saaduista tuotteista, tulee kaikki tuotteet palauttaa ehjissä ja alkuperäisessä kunnossa olevissa pakkauksissa.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteiden palauttamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.