1. Maksuehdot

Haluamme, että voit tehdä ostoksesi meillä turvallisesti. Siksi tarjoamme vain hyväksi koettuja ja turvallisia maksamisvaihtoehtoja.

Verkkosivuston prostatop.fi omistaja on RusmanPharm OY 2860535-1, käintiosoite Roman Rusman, Ratatie 11 A, 7 krs, 01300 Vantaa, Suomi. Postiosoite: RusmanPharm OY, Ranna 15/2, 41702 Toila, Estonia.

Verkkosivustolla myytävien tuotteiden hinnat on merkitty tuotteisiin. Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät ALV:n. Toimituskulut on ilmoitettu erikseen.

Tuotteen toimitusmaksu riippuu ostajan sijainnista sekä toimitustavasta. Toimitusmaksu kuvataan ostajalle tilausta tehdäessä.

Tiedot tuotteesta on esitetty Prostatop sivustolla, Prostatop sivusto ei myy muita tuoteita kun Prostatop.

2. TILAAMINEN VERKKOKAUPASTA

2.1. Asiakas lisää valitsemansa tuotteet ostoskoriin.
2.2. Asiakas valitsee toimitustavan ja -paikan.
2.3. Asiakas hyväksyy tilauksen ja maksaa tilauksestaan tarjoamien maksunvälityspalveluiden kautta. Ennen laskun suorittamista asiakkaan tulee vielä tarkistaa, että pitääkö laskunsa paikkaansa.
2.4. Prostatop/RusmanPharm lähettää asiakkaalle tilauksesta ja maksusuorituksesta sähköisen vastaanottokuittauksen sekä postin seurantanumeron. Ellei sähköpostitse vastaanottokuittausta saavu, pyydämme tarkistamaan „spam/junk/roskakori“ kansion tai ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun info@prostatop.fi .
2.5. Tuotteiden kauppasopimus katsotaan tehdyksi (Sopimuksen voimaantulo) sen jälkeen, kun tilausvahvistuksessa ilmoitettu maksusuoritus on kertynyt RusmanPharm pankkitilille.

Maksuvaihtoehdot
Voit valita seuraavista maksuvaihtoehdoista:

Maksaminen kortilla
Meillä voit maksaa kaikilla eurooppalaisilla VISA- ja Mastercard-korteilla. Kortilla maksaessasi ilmoitat kortin numeron, viimeisen voimassaolopäiväyksen ja kortin takaa löytyvän turvanumeron (CVC).

Suoraveloitus verkkopankista
Kirjaudut verkkopankkiisi ja suoritat maksun välittömästi. Voit käyttää Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästopankki, Pohjola, POP Pankki, S-Pankki, Säästopankki.
Maksu tapahtuu verkkokaupan ulkopuolella olevien maksunvälityspalveluiden kautta. RusmanPharm ei pääse käsiksi asiakkaan pankki- tai luottokorttitietoihin.
Prostatopin sivustolla käyttämme turvallista Klarna (tarkemmin: https://www.klarna.com/fi/ Klarna Bank AB (publ). Headquarters: Stockholm, Sweden. All rights reserved. Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Organization number: 556737-0431) palvelun. RusmanPharm Oy on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja sen turvallisesta siirtymisesta Klarna:lle

Maksaminen PayPal-maksupalvelun kautta
Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

PayPalin valinta
Tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi, kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille. Useimmiten PayPal-maksun siirto meille tapahtuu muutamassa minuutissa. Maksun kirjauduttua saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ota kuitenkin huomioon, että joskus PayPal-sivuilla voi tapahtua käsittelyvirheitä, joihin RusmanPharm ei voi vaikuttaa.
Jos palautat tuotteita PayPalin kautta maksamaltasi tilaukselta, hyvitämme summan suoraan PayPal-tilillesi.