Kuidas ma tean, kas Prostatop®i kasutamisest kasu on?

Uuringute kohaselt saavad 60-70% meestest Prostatop®-is kasutatavatest komponentidest kasu.

Kui tihti pean Prostatopi võtma?

Tavaliselt on algannus 1 kapsel päevas. Kui kõrvaltoimeid ei ole, on soovitatav annust suurendada 1 kapslini 2-3 korda päevas.

Prostatop® võib võtta kas korraga või kogu päeva jooksul, eelistatavalt koos toidu ja vedelikuga.

Tavaliselt ei ole Prostatopi võtmise aja suhtes eelistusi. Mõned kliendid eelistavad hommikut ja teised õhtut. Kui hakkate tundma Prostatopi kasulikkust, võite profülaktikaks proovida vähendada ka 2/3 või 1/3 annuseni päevas.

Mitu Prostatopi tabletti on purgis?

Iga Prostatopi purk sisaldab 60 kapslit, mis on soovitusliku kasutuse korral umbes 30-päevane kogus.

Kas Prostatopil on kõrvaltoimeid?

Prostatop®-i kombineeritud toitainete koostisosadel ei tohiks üldjuhul olla kõrvaltoimeid, kui te võtate neid vastavalt juhistele. Prostatopi kliinilise astme koostisosad on 100% looduslikud ja need on toodetud GMP ja ISO nõuetele vastavates asutustes.

Prostatop®-i koostise tugevust ja antioksüdantide taset arvestades on soovitatav Prostatopi võtta koos toidu või vedelikuga.

Prostatopi võtmisel tühja kõhuga on meil teada antud kergetest kõhuprobleemidest ja iiveldusest.

Kui teil esineb mingeid kõrvaltoimeid, teatage nendest meile aadressil info@prostatop.fi. Samuti võite koostisosadega kohanemiseks proovida võtta ühe kapslilise annuse, mitte täisannuse.

Kas ma saan Prostatopi võtta koos ravimitega?

Prostatop on 100% looduslik; kuid retseptiravimite tarbimisel soovitame siiski enne Prostatopi võtmist konsulteerida oma arstiga. Üks Prostatopi koostisaine – kvertsetiin – võib mõjutada antibiootikumide toimet, mistõttu ei tohiks seda kasutada enne, kui antibiootikumikuur on lõpetatud.

Kui kaua aega tuleb Prostatoppi võtta, enne kui see mõjuma hakkab?

Mõned mehed kogevad märgatavat paranemist paari päeva jooksul, samas kui teiste puhul võib selleks kuluda mõni nädal kuni 90 päeva. Enamus eesnäärme tervist ja Prostatopi koostisosi uurivatest uuringutest on näidanud, et suurim kasu ja elukvaliteedi paranemine tuleneb järjekindlast kasutamisest mitmete kuude vältel. Samuti on parem jätkata Prostatopi võtmist ka pärast eesnäärme tervise paranemist, kuna see aitab säilitada optimaalset eesnäärme tervist ja maksimaalset immuunsüsteemi.

Kuidas Prostatop erineb teistest looduslikest eesnäärme lisanditest?

Prostatop on loodud vastavalt kõige uuemale, uuringutepõhisele teadusele, mis on tõestanud oma kasulikkust eesnäärme tervisele. (Prostatop®-i koostisained). Teistes toodetes kasutatud eesnäärme koostisosade kohta on palju anekdoote ja “muinasjutte”.

Meie positsioon on lihtne. Kui seda ei toeta teadusuuringud ja kliinilised katsed, siis ei leia seda meie eesnäärme tervise toodetes.

Kas Prostatop® on kõik looduslik?

Jah, Prostatop sisaldab kõiki looduslikke koostisosi. Ravimid puuduvad.

Ma olen diabeetik. Kas ma võin Prostatopi võtta?

Prostatop® on diabeetikutele ohutu.

Kas ma võin Prostatopi võtta Cipro või teiste antibiootikumidega?

Kuna Prostatopi kvertsetiin võib mõjutada Cipro ja teiste fluorokinoloonide toimeid, soovitame me Prostatopi mitte kasutada enne, kui olete lõpetanud bakteriaalse prostatiidi jaoks ette nähtud fluorokinoloonide kuuri.

Kas Prostatop võib aidata minu seksuaalset düsfunktsiooni või libiido vähenemise vastu?

Prostatop on spetsiaalselt välja töötatud tervise edendamiseks seoses suurenenud eesnäärme ja prostatiidiga. Prostatopis on spetsiifilisi koostisosi, mis aitavad edendada tervet libiido ja seksuaalset reageerimist.

Ma ei usu, et mul on eesnäärme häire. Kas mul on mõtet Prostatopi võtta?

Mingil hetkel elus on kõigil meestel kehvem kui optimaalne eesnäärme tervis, mis mõjutab oluliselt elukvaliteeti, seksuaalset funktsiooni ja üldist tervist. See on tõsine teema. Probleem on selles, et enamik mehi ei tegele eesnäärme tervisega ega võta terveks jäämise jaoks kasutusele ennetavaid meetmeid enne, kuni on liiga hilja.

Prostatopi terapeutilised annused on samaväärselt head tavalise eesnäärme suuruse säilitamisel, kas teil siis on suurenenud eesnääre või mitte. Prostatopi võtmine oma igapäevase terviseprogrammi osana on parim viis eesnäärme maksimaalse tervise tagamiseks, tervisliku libiido jätkumiseks ja üldise immuunsuse toetamiseks. Prostatop sisaldab märkimisväärset annust antioksüdante ja muid koostisosi, millest on palju kasu nii meeste tervisele kui ka eesnäärme tervise säilitamisele.

[FI] En ole käynyt urologin tai yleislääkärin vastaanotolla. Voinko silti käyttää Prostotopia?

Jos et ole aiemmin ollut urologin tutkimuksessa tai hoidossa, suosittelemme konsultoimaan urologia ennen Prostatopin käytön aloittamista. Lääkäri tekee tutkimuksen, antaa diagnoosin ja määrää hoidon tarvittaessa.

Prostatop-kuuria ei suositella kokeiltavaksi pelkkien oireiden perusteella ilman lääkärin tutkimusta. Prostatop saattaa lievittää myös esimerkiksi eturauhassyövän oireita, jolloin sairaus saattaa jäädä diagnosoimatta.

[FI] Minulla on pitkäaikainen eturauhastulehdus. Auttaako Prostatop siihen?

Pitkäaikainen eturauhastulehdus on krooninen tauti. Prostatop lievittää myös eturauhasen tulehdusoireita, sillä sen luonnolliset ainesosat vähentävät tulehdusreaktiota ja rauhoittavat eturauhasen kudoksia. Jos urologi on tutkinut sinut ja oireet jatkuvat lääkkeistä huolimatta, on hyvä ajatus kokeilla Prostatopia. Niin luontaistuotteet kuin lääkkeetkään eivät voi taata 100 % tulosta.

[FI] Mitä muita lisäravinteita voisin käyttää Prostatopin lisäksi?

Hyvä yhdistelmä Prostatopin kanssa olisi omega-3, sinkki, vihreä tee ja C-vitamiini.

[FI] Millä muilla keinoilla voisin parantaa eturauhasen terveyttä?

Urologin näkökulmasta eturauhasen terveys on erittäin monitahoinen asia. Eturauhasen terveyden ylläpitäminen vaatii terveellisiä elämäntapoja, riittävän määrän liikuntaa, säännöllistä seksiä ja hyviä ruokailutottumuksia. On ehdottoman suositeltavaa lopettaa tupakointi, välttää runsasta alkoholin käyttöä sekä karttaa passiivista elämäntapaa ja pitkäkestoista istumista.

[FI] Kuka on kehittänyt Prostatopin?

Roman RusmanProstatopin kehittäjä on RusmanPharm Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Roman Rusman. Toimin lääkärinä ja urologina Suomessa ja Virossa kymmenen vuoden kliinisellä kokemuksella. Valmistuin lääkäriksi Tampereen yliopistosta ja erikoistuin urologiaan Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Toimin aiemmin urologina Satakunnan keskussairaalassa, ja nyt olen urologian ylilääkäri Itä-Virumaan keskussairaalassa Virossa.

[FI] Miksi Prostatop on kehitetty?

Urologina olen hoitanut paljon potilaita, jotka kärsivät pitkäaikaisesta eturauhastulehduksesta ja muista miesten virtsavaivoista. Eturauhastulehduksen hoitaminen on usein haastavaa, koska se on monimutkainen sairaus, jonka syyt eivät ole täysin selvät. Merkittävä osa potilaista ei saa apua vaivaansa elämäntapamuutoksista ja lääkkeistä huolimatta. Lisäksi tyypilliset eturauhastulehduksen lääkkeet, kuten alfasalpaajat (mm. tamsulosiini), voivat aiheuttaa epämiellyttäviä sivuvaikutuksia: siemensyöksyn puuttumista, matalaa verenpainetta, väsymystä ja pyörtymistä.

Tutkittuani eurooppalaisia urologisia hoitosuosituksia ja tehtyäni yhteistyötä muiden urologien kanssa tulin siihen tulokseen, että ongelmaan täytyy keksiä ratkaisu. Näin syntyi idea yhdistää koululääketiedettä ja luonnon voimaa: lopputuloksena on Prostatop. Kuulisin mielelläni, miten Prostatop on toiminut sinulla – kerro siis kokemuksistasi kokeilun jälkeen.

[FI] Käytätkö Prostatopia itse?

Kyllä, käytän itsekin Prostatopia.

[FI] Onko Prostatop 100% suomalainen tuote?

Prostatop on kehitetty Suomessa lääkäriksi opiskelleen urologin ideasta ja valvonnassa. Kaikki ohjeistukset perustuvat eurooppalaisiin hoitosuosituksiin, joita käytetään hoitosuosituksena myös Suomessa. Tuote valmistetaan Kiinassa tehtaalla, jossa noudatetaan GMP-, FDA- ja ISO-standardeja. Tuote on tarkistettu Suomen tullissa ja se on täysin turvallinen.

[FI] Kuinka pitkään Prostatopin toimitus kestää?

Varastomme sijaitsevat Suomessa ja Virossa. Paketti lähtee varastolta yleensä 1–2 päivän kuluessa tilauksesta ja on postin kuljetettavana 5–7 arkipäivää.

[FI] Miksi en löydä paketin seurantanumeroa?

Jos pakettia ei löydy Postin järjestelmästä, voit seurata toimitusta kansainvälisessä seurantapalvelussa osoitteessa https://www.track-trace.com/post.

FEBU uroloog dr Roman Rusman Terveystalos, Helsingis